Välkomna till vår nya biltvätt i Kungsängen

Postat 2017-12-22 av Nicklas

Vi har nu den stora glädjen att meddela att vi idag öppnar vår nya biltvätt i Kungsängen i Upplands-Bro kommun.
Gör-Det-Själv-Tvätten hittar du vid Enköpingsvägen 21 A bredvid Mekonomen och INGO.
Biltvätt är utrustad med fyra tvättbås och två dammsugarplatser.  Som vanligt kan tvätta du bilen dygnet runt, året om på W&D Carwash – välkomna!

Hitta till biltvätten i Kungsängen med hjälp av Google Maps 

Läs mer om stationen och tvättinstruktioner hur du får din bil ren på ca 15 minuter

Biltvätten i Kungsängen blir W&D Carwash 10:e tvättstation – som du finner runt om i Stockholm, Norrköping och Enköping. På W&D Carwash tvättar du din bil miljövänligt när det passar dig – öppna dygnet runt, alla årets dagar!

Sverige behöver fler biltvättar

Postat 2016-12-07 av Fredrik Westin

I lördagens Svenska Dagblad publicerades vår VD Fredrik Westins artikel om biltvättar. Läs och dela gärna! Det är som sagt viktigt att vi får fler biltvättar, så alla kan tvätta sin bil på ett miljömässigt riktigt sätt.

Stora Biltvättarhelgen

Postat 2016-04-18 av Fredrik Westin

Till helgen är det åter Stora Biltvättarhelgen, som Svenskt Vatten ligger bakom. Syftet är att vi som tvättar bilar, gör det på en biltvätt med rening av vattnet. Allt för att minska miljöbelastningen. Vi kommer därför ha öppet hus på våra biltvättar i Norrköping och i Enköping både på lördag 23 och söndag 24 april mellan klockan 10.00 -14.00. Vi bjuder då på en biltvätt, värde 100 kr. Varmt Välkomna!

Vi vill bygga nya biltvättar, få hittelön på 50 000 SEK!

Postat 2016-01-29 av Fredrik Westin

W&D Carwash AB driver idag tio stycken biltvättar enligt konceptet Gör-Det-Själv. Åtta stycken ligger i Stockholmsområdet, en i Norrköping och en i Enköping. Vi vill nu expandera vår verksamhet i Stockholmsområdet och främst i Norrort. Följande områden är vi intresserad av Täby, Sollentuna och Upplands-Väsby, men även andra delar av Stor Stockholm.

Om du kan hjälpa oss till en nyetablering genom att hitta mark, betalar vi hittelön på 50 000 SEK. Utbetalning av hittelönen sker när vi fått bygglov. Ett krav för utbetalning är att vi inte känt till fastigheten tidigare. Mottagaren av hittelönen betalar A-skatt på summan, om man inte är juridisk person eller innehar F-skattsedel. Vi arrenderar helst mark, men kan även tänka oss att även köpa. För att etablera en biltvätt behöver vi minst 500 kvm. upp till 800 kvm.

Skicka ditt förslag till vår VD Fredrik Westin info@wdcarwash.se. Vid frågor vänligen kontakta oss på 08-666 00 53.

Instruktionsvideo för ren bil

Postat 2015-12-16 av Nicklas

Under sensommaren spelade vi in en instruktionsvideo

Sida 1 av 11