Om oss

Välkommen till WDCarwash.se – din källa till allt som rör biltvätt och bilvård! Vi är en passionerad grupp av bilentusiaster som vet hur viktigt det är att ta hand om din bil på rätt sätt.

Med vår hemsida vill vi inte bara hjälpa dig att få din bil ren och glänsande, utan också ge dig tips och råd om hur du kan ta hand om den på bästa sätt för att förlänga dess livslängd och bevara dess värde.

Vi förstår att det kan vara överväldigande att välja rätt biltvätt och bilvårdsprodukter. Det finns så många alternativ på marknaden och det kan vara svårt att veta vad som fungerar bäst för din specifika bil.

Därför har vi skapat vår hemsida med en mängd olika artiklar och guider om allt från val av tvättmetoder till hur man tar hand om interiören på bilen.

Miljövänlighet

Vi lägger också stor vikt vid att informera våra läsare om hur man kan tvätta bilen på ett miljövänligt sätt.

Vi vet hur viktigt det är att bevara vår planet och vi vill göra vårt bästa för att minimera vår påverkan på miljön genom att rekommendera produkter och tekniker som är skonsamma för vår planet.

Professionalism

Slutligen, är WDCarwash.se din ultimata resurs för allt som rör biltvätt och bilvård. Utforska vår hemsida, läs våra artiklar och guider, och ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller funderingar.

Vi är här för att hjälpa dig att ta hand om din bil på bästa sätt och se till att den ser fantastisk ut i många år framöver.

Hemsidans skribenter

AnnieAnnie

Jag heter Annie och är en stolt skribent här på wdcarwash.se. Min passion för bilar och bilvård började tidigt i mitt liv. Jag växte upp i Göteborg, omgiven av en familj av bilentusiaster, vilket inspirerade mig att följa denna väg.

Efter att ha avslutat mina studier inom fordonsteknik vid Chalmers tekniska högskola, började jag arbeta inom bilindustrin. Jag har haft nöjet att arbeta på några av Sveriges mest framstående bilföretag, inklusive Volvo och Scania, där jag fokuserade på fordonstestning och kvalitetssäkring.

Under min tid i bilindustrin utvecklade jag en fördjupad förståelse för vikten av rätt bilvård och hur den påverkar en bils livslängd och prestanda. Jag beslutade mig för att överföra denna kunskap till allmänheten och började skriva om bilvård. Jag har även varit med och organiserat flera bilvårdsevent och workshops runt om i landet, där jag delade min kunskap med bilentusiaster.

Min passion för miljövänliga lösningar inom bilvård har också lett mig att utforska och skriva om miljövänliga tvättmetoder och produkter, något som jag brinner starkt för.